18 Σεπ 2007

Το oikologio σε χρειάζεται.

Θες να βοηθήσεις;
Μπορείς!


Είτε το ξέρεις, είτε όχι, είμαστε σίγουροι πως το γνωστικό σου πεδίο και οι δεξιότητές σου σε κάποιους τομείς θα καλύψουν πολύ σημαντικά κενά, είτε αυτά έχουν να κάνουν με μια εμπεριστατωμένη επιστημονική άποψη, είτε με ένα ζευγάρι χέρια σε κάποια ομάδα έργου.

Το oikologio σε χρειάζεται για τη διάδωση της γνώσης
Αναζητούμε από γεωπόνους, γεωλόγους, δασολόγους, κτηνίατρους, χημικούς, ...μέχρι κτηνοτρόφους!

Το oikologio σε χρειάζεται για τη διαχείριση του κόμβου
Νομικοί, προγραμματιστές, γραφίστες, authors, editors, αλλά και κάθε λογής ειδικότητα, είναι πολύτιμοι για την στήριξη αυτού του ιστοτόπου.

Το οικολόγιο χρειάζεται τα μάτια σου
Ζητάμε άτομα που μπορούν να συνεισφέρουν, παρακολουθώντας τη σχετική αρθρογραφία στον Τύπο και στο Διαδίκτυο, αλιεύοντας πληροφορίες, διασταυρώνοντας πηγές.

Το oikologio χρειάζεται τα χέρια σου

Η «χειρονακτική» συμμετοχή σου σε μελλοντικές δράσεις πυροπροστασίας ή αποκατάστασης του περιβάλλοντος είναι πιο σημαντική απ’ όσο φαντάζεσαι.

Το oikologio χρειάζεται το μυαλό σου

Σίγουρα έχεις τη δική σου άποψη. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις, είναι να την διατυπώσεις, συμμετέχοντας στο forum, προτάσσοντας τις δικές τους ιδέες και λύσεις για τα προβλήματα/ερωτήματα τα οποία τίθενται καθημερινά.

Γι’ αυτό, μη χάνεις χρόνο:Συστήσου και πες μας τι ξέρεις να κάνεις και σε ποιους τομείς θα μπορούσες –για αρχή- να συνεισφέρεις.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες από τις ήδη υπάρχουσες ομάδες εργασίας στο φόρουμ μας που θα το βρείτε στο www.oikologio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: